søndag 1. februar 2009

tuut tuut.. IGJEN?? 07.12.08

joda, vi leide bil i går vi:)
og kjørte til Santiago! Var en noe blandet følelse for oss tre:p Greth var jo fyllesyk, noe ho har en tendens til å være ofte for tida.... Tåril kjørte, så ho hadde jo sin oppfatning av denne veien, og jeg var vel egentlig over alt i bilen? styrte musikk, drakk litt Benedicta, spiste Chips og joda, hadde det greit en periode jeg faktisk... Men...
Nå skal dere høre åssen denne turen gikk for seg:D Skjer jo alltid noe morsomt på tur:D
Vel, vi starta med å pakke bilen full av saker og ting, fikk vel i bunn og grunn ikke bruk for noe av det:p Men vi pakka med oss, bedre og være føre var vet dere:) Bå-ill er garantert enig:D
Men vi begynte å kjøre, og det er TO veier til Santiago skal dere vite:) Og vi vil jo fortest mulig frem, så vi tok den korteste, som er å kjøre over fjellet.
Før jeg forteller mer så vil dere kanskje vite hva i svarte vi skulle til Santiago å grave etter?
Vi skulle på konsert med Mass Histeria kan dere vite!
Men vi kjørte over fjellet, aner ikke hvor lang tid det tok, men en ting er sikkert, på den dominikanske republikk aner di ikke hvor langt en km er tror jeg. vi har konkludert med at di mest sannsynlig bare setter opp skilt der det er plass.... så... den korte veien vi tok... den var ikke kortest, selvom det stod det!!
Men det var en opplevelse i seg selv og kjøre over fjellet:D Masse fint å se på, men klokka seks blir det mørkt i dette helsikes landet! så da... da kom kvalmen til oss passasjerer... Greit vi er vant til svinger i Norge, men humpler, bråbrems, svinger,nedover, oppover..? Garantert lettere å plassere Moskva Marit i en barnestol!
Men høydepunktet var da vi kunne se over Santiago, som er den nest største byen på Dom rep:) fantastisk syn!
Vel fremme, fant vi maccen folkens!!! For en følelse!! Vi satt i bilen og spiste mc mat:D Maten ble slukt, kvalmen gav seg, og humøret var plutselig på topp.. kanskje litt for mye? for.... Plutselig så vi blålys rundt oss??? Joda, tror du ikke politiet står der? IGJEN???? Tenkte Siren og Greth..
Men vi klarte oss, ingen gronn t panikk Mamma.... Vi blunka me øynan, vifta med håret og dro skjørtet lengre opp:p så vips! ville de ha tlf nr våres:) Skjønner dere Mette og Solveig? Dere har lært oss godt opp:)
Nei nok vas, poliTEIT forklarte oss veien til konserten, og da vi kom frem der stod Mass Histeria der vettu.
Etter å ha ventet en time eller to der kjørte vi for å finne på noe med gjengen.. Endte ved at vi var på sightseeing:) Tid for bilder igjen:p
Monumentet i Santiago har Siren nå også vært sånn halvveis på:p Var jo stengt så seint på kvelden, men så det vi trengte vi, en statue av en dame!! Men alt står på spansk i dette landet, så noen som kan spansk aner nok hva ho var god for, men ikke Siren..
For å spare dere for mye frem og tilbake, så ble konserten selvfølgelig avlyst, vi kjørte hjem, den andre veien!!! fort hjemme da:p

Konklusjon: vi hadde det jo knall jentår!!!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar