onsdag 4. februar 2009

JEEEEPSAFARI 21.12.08

Vært på skikkelig fart i dag!
Starta med å stå opp som vanlig, pakke en sekk og komme seg avgårde, men denne gangen med et firma som arrangerte turen.
Dette kom til å bli knall tenkte vi, foooor det var fri bar:D TULL!!, som resten her nede. For det første kjøpte de som kjørte oss ikke drikken før vi hadde kjørt en time, så kjøpte de bare en flaske rom,ROM, ER! O! M! fysj da.. For det tredje skulle den lille flaska deles på 10 people. ha ha, ble bare 8, Greth og Siren drikker jo bare kvalitet kan dere vite. Men for det fjerde ( bare for å ha med det også), så hadde de jo drikken foran i førerhuset. Så fikk drikke tre ganger på en tur som varte fra 08.00 til 16.00.
På første stopp fikk vi se hanekamp, noe som er en kjempe stor sport her nede, ekkelt! Og så var vi på et verksted der de lager figurer, smykker og lignende av steiner, FANTASTISK!
Neste støøpp så vi hvordan de lager kaffe og kakao her nede, fikk også kjøpt en kakaodings! Fikk holdt en slange og sett på ulike trær med ulike sorter krydder.
Etter en lang biltur igjen var det klart for å se den beryktede fossen her nede, som har 27 fall, men vi skulle bare opp 7 av de... Trodde jeg.....
Etter å ha trasket over bekker iført hjelm og ekle sko kom vi endelig til fossen... HJELP?
Lite som hjalp med hjelp, ble dyttet ut i vannet og så var det til å klatre oppover, men da vi kom til 3 fossefall, stoppet det brått.....

EN TARANTELLA!!


Den var levende dere.... stoppet der vi, mens de andre fortsatte. Vel tilbake etter mye styr med å få oss to blondiner ned igjen fra det mirakkelskapet var det tid for middag.. Glemte å si at i bunnen av fossen, på bakken lå tarantellaen, død! HA HA HA! Tok kvelden til slutt den eklingen ja..
Middagen unnagjort, rett heim!

Konklusjon: Ocean World i morra:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar