onsdag 4. februar 2009

Joda, det blei Samana! 17.12.08

Javiiist:)
Kenth og Kim fikset bil de vettu! Var bare å pakke sakene sine og sette fart mot Samana da! Lite ante vi før vi dro om noe, vi baaaaaaare satser:p Kenth uten førerkort kjørte han au... Men var langt ifra Kenth og Solberg lissom, men frem kom vi jo:=)
Vel fremme etter 4timer med sightseeing, latter, mat, musikk og morro stod vi der:p Et sted hvor det het Samana, skulle vi så gjøre lissom? AHA! Vi så et hotell, lets drive up there! joda, hotellet låå i HILLEN vet dere. Principe hotel, som dere baaaaaaare kan google, ikke sett makan til flottere hoteller før. Iallefall, det var flott OG DYRT! Men vi ble spandert på, Greth og Siren bodde på kjempe flott hotell, hadde et rom helt for oss selv, med gooo dusj (vi kunne ta av dusjhode lissom) en enooorm utsikt og det duftet rent:) Var jo for oss Dominikanere helt vidunderlig. Aller følt meg så ren på 3mnd, skummelt, til og med Hitler ville nok blitt skremt over dårlig hygiene...
Men vi ankom seint, så det eneste det var å gjøre var å spise middag og drikke:p alt var jo inkluderet( "alt"), så vi testet drinker den kvelden, lite som falt i smak! Tok en tur ned til byen, som viste seg og være mer død en Mandal på en søndag midtvinters. Men vi ante råd som vanlig, for det var jo noe komedie greier på hotellet, og der var det jo gratis drinker i tillegg...... Vi tok feil jaaaa... Tror til å med Moskva Marit kunne utfordret de, med sine latterlige påfunn.
Vi la oss!
Dagen etter stod vi opp tidlig og dro til den mye omtalte Bacardi Island, GUUUD det var vakkert der. Hadde en egen båt ut også, med et mannskap som kunne betjent halve Danskeferja, men jo det er og var vakkert der. Men lite å gjøre da:(
Dagen gikk til å sole oss, klappe apekatt, samt se på papegøyer som var der ute på øya. Kjøpte meg en hatt også, laget av blader, tror jeg da. Den får nok ingen sett, tar aaltfor mye plass i min bagasje.
Vel tilbake til hotellet takket vi for oss og reiste heimat igjen, med samme tona, latter, musikk og go gang:)

Konklusjon: Godt å føle seg ren, takker Kim og Kenth for den følelsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar