onsdag 28. januar 2009

Avreisen.. 02.10.08

helluuu People!

Avreisen ja, den gikk jo litt dramatisk for seg, men etter å ha stått i kulda i godt å vel 1.5 timer fordi bilen konka kom endelig pappaen min og plukka oss opp:)
Det ble en del trangt i bilen med en for mye og bagasje, lite visste vi om at på den Dominikanske reublikk presser de inn 7 personer i hver taxi.
Vel fremme på Sola (ja vi rakk heldigvis flyet) kom vel verdens beste overraskelse av alle, Maylen stod der for å si ha det:) Hærlige jenta vår! Og i handa hennes var det en pakke til oss som vi skulle åpne når vi kom frem:)
Etter en litt tårevåt avskjed, samt noe oppkast her og der var det på tide å komme oss avgårde... Med store forventninger satte vi oss på flyet, om en viten om at dette kommer til å bli en laaang flyreise og ferie...
Og gudene skal vite at det var en aaaaltfor lang reise i bunn og grunn, vil ikke annbefales til noen, særlig ikke i om en har drikke hele natta, og døgnet..
Men frem kom vi oss:) Etter godt å vel over 35timers reise, stod det 4gutter og ventet på oss i Santiago:) Kom vel ut fra flyplassen etter en god time, fordi vi ikke eide dollar til å betale for oppholde her i landet, og bagasjen kom jo aldri!!!!
ENDELIIIII ropte vi da vi var ute og varmen slo oss me storm:) Jeg hadde vel fryst i godt og vel 34timer av reisen minst. Takker pappa for genser!!
Da vi var fremme ved hotellet, var det øl!!! etterlengtet! Jeg hadde jo ikke drikke siden dagen før folkens:P
Etter å ha pakket ut og sendt gutta hjem slokna vi....

1 kommentar:

  1. Hehe. Sånn kan det gå.
    Grattis med blogg!
    Håper på masse oppdateringer og bilder her. :)

    SvarSlett